среда, 23 сентября 2015 г.

Вчителі Дніпродзержинської гімназії № 39 презентували досвід роботи у Міжнародній Програмі eTwinning Plus


    21 вересня 2015 р. для всіх творчих вчителів міста Дніпродзержинська відбулася визначна подія: був проведений семінар для нових учасників Міжнародної програми eTwinning Plus. Під час робочого семінару вчителі англійської мови дізналися про історію створення, особливості, загальну статистику учасників  Програми eTwinning Plus.
     Сергій Теплов – керівник  Програми наголосив, що учитель повинен все життя навчатися, щоб  рухатися вперед і саме Програма  eTwinning Plus дозволяє не просто готувати дітей до глобального суспільства, а жити і працювати в ньому зараз.
    Валентина Веліченко - координатор Програми  розповіла про участь учителів України у Програмі, про кращі міжнародні практики учителів, які реалізуються в ході виконання спільних проектів разом  із  багатьма учителями і учнями шкіл Європи.

    Учителі Дніпродзержинської гімназії № 39 Наталія Пономарьова та Інна Левченко презентували свій досвід на міському семінарі, розповіли про реалізовані проекти, нові знання, сферу освітніх можливостей Міжнародної Програми eTwinning Plus для учнів і вчителів, які підвищують мотивацію до навчання учнів.
    
Р.S.  А від себе можу добавити, що в мене серце радіє, що Програма  eTwinning Plus сьогодні у нашому місті, що етвінерів стає все більше, і що українська освіта розвивається, і завдяки вчителям-ентузіастам, які є активними учасниками Програми, тримається освіта в Україні.


                                                                                                   Наталія Пономарьова