вторник, 2 января 2018 г.

ЛИСТ ВІД КОМАНДИ ПРОЕКТУ GLOBAL TEACHER PRIZE UKRAINE 2017.


Шановна пані Наталіє!

Вітання найталановитішому та найкреативнішому агентові змін в освіті! 😉
Ми неймовірно щасливі й вдячні, що Ви мрієте і підтримуєте розвиток ідей, які відкривають доступ до якісної освіти всім дітям, надихаєте інших учителів своїм позитивним прикладом, вмієте бути ефективними та виховуєте своїх учнів справжніми громадянами світу, не зупиняєтеся, хай як непросто часом буває!

Ми читали Вашу історію з величезним задоволенням та захопленням і по-доброму заздрили тим, кого ви навчаєте й запалюєте щодня!

Цього року Ви були дуже близькі до того, щоб увійти до ТОП-20, але ми точно знаємо, що для Вас навчання не закінчується із дзвоником на перерву, авжеж? Як і натхнення та впровадження інновацій не закінчиться разом із премією Global Teacher Prize Ukraine 2017.

Ми знаємо, що Ви вболіваєте за кожного зі своїх учнів, так само й ми вболіваємо за Вас. 

Давайте разом мріяти й втілювати свої мрії у життя! Заради маленьких людей, які творитимуть майбутнє України й світу!

P.S. 7 жовтня 2017 року в Києві, в приміщенні Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, відбудеться урочиста церемонія нагородження Global Teacher Prize Ukraine 2017, на яку ми Вас запрошуємо. Це чудова можливість провести яскравий вік-енд у Києві разом із колегами-однодумцями. Слідкуйте за нашими розсилками і незабаром Ви обов'язково отримаєте додатковий лист-запрошення!