воскресенье, 23 августа 2020 г.

УЧАСТЬ У ДРУГОМУ ФОРУМІ МЕРЕЖ ЄС та ЄВРОШКОЛИ (3-4 жовтня 2019 р.)

     

                           
Сьогодні, 3 жовтня, у Києві відбулося офіційне відкриття Другого Форуму Мереж Європейського Союзу. Відкрив Форум Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Й.В.Посол Матті Маасікас. 

    На початку Форуму виступили Міністерка освіти і науки України пані Ганна Новосад, Міністр культури, молоді та спорту України пан Володимир Бородянський. Євроінтеграційний рух Кам'янського представляють координатори Євроклубів Наталія Пономарьова та Валентина Чірва. 

 На Форум Мереж ЄС запрошені найактивніші координатори Євроклубів України, керівники Інформаційних центрів ЄС, представники команди Team Europe, Молоді Європейські посли, Асоціація випускників Коледжу Європи тощо.

     У рамках роботи Другого Форуму Мереж ЄС та Єврошколи відбулися дві панельні дискусії: " Україна-ЄС в епоху змін" та "Євроінтеграція через призму професійної діяльності". 
       Представила Мережу ЄС Вікторія Давидова, радник з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні. Пані Вікторія презентувала роботу співпраці між Мережами ЄС та Представництвом ЄС в Україні, акцентувала увагу на важливості популяризації інформації про євроінтеграційні процеси в різних регіонах України, відповіла на питання й побажала плідної роботи під час планування спільної діяльності на наступний рік у Мережі ЄС.